Curcumine kopen bij De Kurkuma Specialist voor een duurzamer dieet

Als je duurzamer wilt gaan eten en je dieet duurzamer wilt maken, dan is het een aanrader om curcumine toe te gaan voegen aan je dieet. Curcumine kun je het beste kopen bij De Kurkuma Specialist. De Kurkuma Specialist verkoopt naast kurkuma ook curcumine, de meest werkzame stof van kurkuma. Curcumine kan gebruikt worden als voedingssupplement naast je maaltijden. Naast curcumine kun je ook kurkuma, groenlipmossel en nog veel meer gezonde en duurzame voedingssupplementen kopen bij De Kurkuma Specialist. Wil je meer leren over curcumine? Lees dan hieronder over curcumine, waar het vandaan komt en hoe je het kan gebruiken.

Wat is curcumine?

Curcumine is een werkzame stof in kurkuma longa, een specerij afkomstig van de Curcumalonga plant uit India. Curcumine is uit kurkuma longa geëxtraheerd omdat het een van de best werkzame stoffen in kurkuma is, maar het is maar een klein deel van kurkuma. Curcumine wordt bij De Kurkuma Specialist in gemalen vorm, poedervorm, in capsules en in olievorm. Door curcumine toe te voegen aan je voeding of los in te nemen als voedingssupplement krijg je een duurzamer en gezonder dieet. Curcumine heeft, net zoals kurkuma, namelijk een zuiverende en helende werking. Het kan bijvoorbeeld goed werken als je ziek bent, een zere keel hebt of als je gewoon even een boost nodig hebt.

Het gebruiken van curcumine

Curcumine is een voedingssupplement die je in kan nemen naast je maaltijden. Belangrijk: curcumine is dus geen vervanging van je maaltijden, maar een aanvulling hierop. Curcumine wordt meestal verkocht in capsules of olievorm. Het is dan de bedoeling dat je voor een goede werking dagelijks 1 of 2 capsules inneemt of een paar druppeltjes olie gebruikt. Het is belangrijk dat je je goed aan de dosering houdt. Met bepaalde medicijnen of lichamelijke ziektes is curcumine innemen niet handig, dus bespreek dit altijd even met je dokter of lees de handleiding goed door.